Vernevelaar (200ml)
Vernevelaar (200ml)

De Curls control vernevelaar verdeelt het water geleidelijk over je haar. Het fijne aan deze vernevelaar is dat je maar een keer kort hoeft te drukken om de vernevelaar haar werk te laten doen.

€ 9,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Voordelen gebruik vernevelaar: De vernevelaar van Curls Control sprayt het water geleidelijk over je haar. Zo verdeel en vernevel je een fijne zachte mist wat ontzettend fijn is voor je krullies.

  1. Het fijne aan deze vernevelaar is dat je maar één keer kort hoeft te drukken om de vernevelaar haar werk te laten doen. 

  2. De kop is 360 graden keerbaar, dus je kunt in alle standen je krullen vernevelen.

  3. Nog fijner is dat je kunt zien hoeveel product je in de vernevelaar doet, hoeveel water je toevoegt en afvult. Bij een dichte vernevelaar of plantenspuit heb je geen idee.

 

Omschrijving Selfmade product:

Naast dat de vernevelaar geweldig het water vernevelt is dit product uitermate geschikt om het selfmade product in te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt naast de vernevelaar is onze moisturizer.

 

Waarom en wanneer pas je het selfmade product toe:

Heb je onrustig geslapen en ervaar je in de ochtenden of wanneer dan ook wat pluis? Pak dan de vernevelaar met het selfmade product. Door je krullen te activeren met water en een verdunning van de moisturizer activeer je de producten die in je krullen zitten. Het product fixeert zich weer om je krullen door het drogen. Daarom is het ook van belang dat je tijdens een droogproces van je krullen afblijft. Je verstoort het proces. Don’t touch your curls!!
 

Zo maak het Selfmade product:

1. Leg op de bodem een laagje moisturizer. (Niet teveel, bedek licht de bodem, je kunt het altijd nog sterker maken)
2. Laat hierop een laagje HEET (niet kokend) water lopen. Voldoende water om de hoeveelheden met elkaar te laten vermengen. Goed schudden zodat er niets onder aan de bodem blijft plakken.
3. Afvullen met lauw water tot de vernevelaar voor 2/3 gevuld is. De substanties weer goed met elkaar vermengen door te schudden.
4. Dop eraf draaien en laten afkoelen.
Klaar is je eigen super handige selfmade product. Dit is zeker 3 tot 4 maanden houdbaar.

 

Onderhoud van de vernevelaar: 

Wij adviseren om de vernevelaar voordat je deze opnieuw gaat vullen door te spoelen met goed heet water (niet kokend) en een aantal keren flink door te sprayen. Het advies is ook de hele bovenkant even in heet (niet kokend) water te leggen voorafgaand hiervan.

Tevens is de vernevelaar uitgerust met een extra klik voor het vastzetten van de dop zodat deze niet open gaat. Goed doordrukken, wees niet bang, dit hoort zo.

 

Is het selfmade product te zwaar?

Merk je dat het te zwaar is voor je krullen omdat het wat vettig of zwaar aanvoelt, dan verdun je het door lauw water toe te voegen. Goed schudden en af laten koelen.
 

Is het selfmade product te licht?

Merk je dat je haar toch blijft pluizen is je selfmade product te "slap" gemaakt. Voeg dan een verdunning van moisturizer en wat water toe aan de vernevelaar. Zo maak je deze iets dikker. 
Doe dit eerst even in een apart bakje. Leg wat moisturizer in het bakje, voeg heet water toe en vermeng dit goed met elkaar. Even later afkoelen en toevoegen in de vernevelaar. Indien nodig vooraf wat product uit de vernevelaar laten lopen zodat deze niet overloopt. 
 

Garantie: Wij bieden geen garantie op dit product. Zorgvuldig onderhoud (schoon spoelen en sprayen met heet water) is gewenst en noodzakelijk om verstopping te voorkomen. 

 

Selfmade product

Is het selfmade product te zwaar?

Garantie
Wij bieden geen garantie op dit product. Wij adviseren om de vernevelaar regelmatig schoon te maken door deze met heet (niet kokend) water te vullen en een aantal keer te sprayen. Ook kan de hele bovenkant even in heet (niet kokend) water worden gelegd voorafgaand hieraan.