Moisturizer (75ml)
Moisturizer (75ml)

Coming Soon…. Wij zijn bezig met de laatste fine-tuning. Pre-order volgt binnenkort. Momenteel nog niet mogelijk.

€ 14,50
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Deze crème is een super veelzijdig product en voor vele doeleinden in te zetten waardoor je geen overvloed aan producten nodig hebt.  De moisturizer in te zetten als:

  • Conditioner
  • Selfmade product
  • Leave-inn
  • Masker (treatment)
 
Het is een voedende crème die hydrateert, je krullen verzorgt en je haar weer gezond maakt. Ook zorgt de moisturizer ervoor je dat je krullen weer zacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Door je krullen goed te voeden, van vocht te voorzien en te hydrateren zorg je ervoor dat je krullen niet meer pluizen, je kleur optimaal behoudt en afbreken voorkomt.
 
  • Geschikt voor alle haartypen
  • Vrij van parabenen, gluten en sulfaten
  • Uitstekende PH-waarde die de schubben sluiten
  • Tube is gemaakt van 87% suikerriet
De moisturizer is een voedende crème met een spa achtige reuk wat zorgt voor een heerlijke frisse geur. 
 


Korte gebruiksaanwijzing
IN ENKELE STAPPEN NAAR PRACHTIGE GEZONDE KRULLEN.

1. VOORBEREIDING: 
Was je haar met de cleanser.


2. TOEPASSEN van de moisturizer.
Voor fijn haar; Breng de moisturizer rechtstreeks aan op schoon vochtig haar d.m.v. crunchen. Werk van de punten naar de haaraanzet en probeer de hoofdhuid te vermijden. Indien de krullen behoorlijk pluizig zijn laat het product in het haar. Bij gezonde krullen spoel de moisturizer zo goed als uit met zo lauw mogelijk water. Lauw/koud water zorgt ervoor dat je haarschubben sluiten en je haar minder pluist.
Voor pluizig tot beschadigde krullen; Breng de moisturizer rechtstreeks aan op je vochtige krullen. (niet te nat anders verlies je product) Werk van de punten naar de haaraanzet, probeer de hoofdhuid te vermijden. Crunch (kneed) het product goed in je krullen. Laat je krullen het product goed opnemen. Indien je droog haar hebt en je krullen behoorlijk pluizig zijn laat het product in het haar. 

Wil je extra versteving aan je krul toevoegen, breng dan nu de Curl Definer in je haar.
Wanneer je de Curl Definer niet hebt of je haar dit niet nodig heeft, breng dan na het inbrengen van de moisturizer de Krullencrème in je natte haar.


Bij elke bestelling voegen wij een uitgebreide gratis flyer toe vol met tips en weetjes waarin duidelijk de stappen worden aangeven.